Θεσσαλονίκη Όραση Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, Ινστιτούτο Μικροχειρουργικής και Λέιζερ του Οφθαλμού

Wavelight Suite
Η μυωπία και ο αστιγματισμός δεν είναι οι μοναδικές παθήσεις που συμπεριλαμβάνονται στις διαθλαστικές ανωμαλίες και μπορούν να διορθωθούν. Υπάρχουν αρκετά περιφερειακά μηχανήματα, που συνδέονται με τα σύγχρονα laser/λέιζερ μέσω λογισμικού, και αναλύουν κάθε παράμετρο του οφθαλμού, πετυχαίνοντας έτσι εξατομικευμένες θεραπείες για την ολική διόρθωση των διαθλαστικών σφαλμάτων.
Eyetracker Function video...
Μετά τη δημιουργία του κρημνού στη μέθοδο Intralasik ή μετά την αφαίρεση του επιθηλίου στη μέθοδο PRK, ο ασθενής τοποθετείται στο excimer laser, όπου σμιλεύεται ο κερατοειδής στο επιθυμητό σχήμα, ανάλογα με τους βαθμούς του διαθλαστικού σφάλματος. Το laser διαθέτει eye tracker, μια τεχνολογία που του επιτρέπει να αναγνωρίζει αλλαγές στη θέση του οφθαλμού, μετρώντας τις μικροκινήσεις εκατοντάδες φορές το δευτερόλεπτο, διορθώνοντας κάθε κίνηση του ασθενή. Έτσι, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λανθασμένης σμίλευσης, ακόμη και αν κινείται ο οφθαλμός. Μετά τη σμίλευση, ο κρημνός επανατοποθετείται στη θέση του στην τεχνική Intralasik ή μπαίνει θεραπευτικός φακός επαφής στην τεχνική PRK. Η όλη διαδικασία κρατά μερικά λεπτά και δεν υπάρχει πόνος.


OCULYZER
Οπτική τομογραφία κερατοειδούς.
Παχυμετρία κερατοειδούς
Ανάλυση προσθίων μορίων (προσθίου θαλάμου, ίριδος, κρυσταλλοειδούς φακού).
Λεπτομερής ανάλυση πρόσθιας και οπίσθιας επιφάνειας κερατοειδούς.
Μέτρηση ανωμαλιών του κερατοειδή. Ειδικό software, σε σύνδεση με το Excimer Laser, για εξατομικευμένη σμίλευση


ANALYZER
Wavefront analysis.
Ανάλυση υψηλών εκτροπών (high order aberrations). Λεπτομερής ανάλυση Μυωπίας / Υπερμετρωπίας / Αστιγματισμού.
Σύνδεση με το Excimer Laser για εξατομικευμένη διόρθωση και των υψηλών εκτροπών, για να πετύχουμε την καλύτερη όραση (Wavefront guided treatment).
ftware, για την τοποθέτηση ενδοφακών, για τη διόρθωση αστιγματισμού - πρεσβυωπίας.


TOPOLYZER
Τοπογραφία πρόσθιας επιφάνειας κερατοειδούς. Μέτρηση ανωμαλιών του κερατοειδή. Eιδικό software, σε σύνδεση με το Excimer Laser, για εξατομικευμένη σμίλευση, Δυνατότητα διόρθωσης ή βελτίωσης σοβαρών ανωμαλιών του κερατοειδή, καθώς και κερατόκωνου,  με topo guided treatment.


BIOGRAPH
Μέτρηση αξονικού μήκους οφθαλμού με λέιζερ. Ανάλυση βάθους προσθίου θαλάμου.
Μέτρηση πάχους κρυσταλλοειδούς φακού στον οπτικό άξονα. Απαραίτητο, σε συνδυασμό με ειδικό software, για την τοποθέτηση ενδοφακών, για τη διόρθωση αστιγματισμού - πρεσβυωπίας.